Τελευταία σχόλια

26.05 | 07:23

.

Κοινοποίηση σελίδας
Λεωνίδας ΓληνόςΣυνθετικός Ψυχοθεραπευτής

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Ο Λεωνίδας Γληνός είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Ψυχοθεραπευτής με στόχο να βοηθήσει τα άτομα να βελτιώσουν την ψυχική τους ευημερία.

Ξεκίνησε το εκπαιδευτικό του ταξίδι με το πτυχίο Κοινωνιολογίας από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, όπου απέκτησε μια σταθερή κατανόηση των κοινωνικών επιστημών και της ανθρώπινης συμπεριφοράς μέσα στο κοινωνικό πλαίσιο.


Στη συνέχεια, αποφάσισε να ειδικευτεί στον τομέα της ψυχοθεραπείας και να ακολουθήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία και τη Συμβουλευτική από το Πανεπιστήμιο του Derby .


Έχει πραγματοποιήσει την κλινική πρακτική του στο Roots Wellness Center και στο Ε.ΨΥ.ΘΕ όπου συνεργάστηκε με άλλους επαγγελματίες υγείας για να παρέχει στους πελάτες την καλύτερη δυνατή φροντίδα, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία θεραπευτικών τεχνικών.


Είναι αυτοαπασχολούμενος Σύμβουλος και Ψυχοθεραπευτής καθώς παρέχει ατομική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία σε πελάτες που αντιμετωπίζουν θέματα ψυχικής υγείας, παρέχει μια ενσυναισθητική και προσαρμοσμένη προσέγγιση, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία θεραπευτικών τεχνικών, συμπεριλαμβανομένης της γνωσιακής-συμπεριφορικής θεραπείας, της προσωποκεντρικής θεραπείας και των προσεγγίσεων που βασίζονται στην ενσυνειδητότητα .


Έχει λάβει μέρος σε διάφορα σεμινάρια και επιμορφώσεις, όπως στο πρόγραμμα επιμόρφωσης(Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ) της Διαδικτυακής Ακαδημίας Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.


Είναι μέλος της Βρετανικής Ένωσης Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας (BACP) και εγγεγραμμένος ψυχοθεραπευτής.


Στοιχεία επικοινωνίας:


Email: leonidasglin@gmail.com

Κινητό : 6944752621